طرح توجیهی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس
فرمت:pdf
151 صفحه
بخشی از فهرست طرح:
بخش اول :
کلیات و شناخت طرح تاریخچه
ارزش غذایی محصوالت
تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس
فرموالسیون سوسیس و کالباس
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس
بخش دوم :
مطالعه بازار و بازاریابی مطالعه بازار
میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا
بازاریابی
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار
فروشندگان فرآورده های گوشتی
طرح محصول
بسته بندی
قیمت گذاری
توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش
یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح.....
...............
مبلغ قابل پرداخت 3,500 تومان
برچسب های مهم