کسب درآمد از اینترنت

طرح های جابر بن حیان

مقطع پیش دبستانی

پیک تابستانه

دانلود گام به گام

سناریو و الگوی تدریس

پاورپوینت - آموزش و تدریس

دانلود صورت جلسه مدیران مدارس

شرح عملکرد توصیفی

تکلیف هفتگی - پیک آدینه

دانلود تحقیق

آموزش بورس

تحلیل محتوا

برنامه سالانه و تقویم اجرایی

آزمون های هوش

مهارت های دانشگاهی

طراحی و توسعه وب

آموزش های عمومی

دروس دانشگاهی

آموزش های دانشگاهی و تخصصی

برنامه نویسی

مبانی نظری - پیشینه پژوهشی

طرح توجیهی

روایت پژوهی

تخفیف دار

ایده کسب و کار

اسناد وقراردادها

چند پایه

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 83
  • بازدید دیروز : 83
  • بازدید کل : 222110

طرح توجیهی كشت يونجه و توليد علوفه


طرح توجیهی كشت يونجه و توليد علوفه

طرح توجیهی كشت يونجه و توليد علوفه

فرمتpdf

15 صفحه

 

با اجراي اين طرح امكان تامين بخشي از علوفه مورد نياز جهت تعليف احشام فراهم آمده و زمينه

افزايش توليد پروتئين دامي ايجاد مي گردد كه علاوه بر ايجاد اشتغال مولد و حصول درآمد مناسب براي

زارعين، در استفاده بهينه از ظرفيت هاي پرورش دام كشور نيز موثر بوده و موجب كاهش وابستگي به

خارج از كشور در زمينه پروتئين دامي مي گردد.اين گياه در كليه نقاط سردسير و گرمسير قابل كشت

بوده وليكن در نقاط گرمسير داراي رشد سريعتر و توليد محصول بيشتر مي باشد.در ميان گياهان علوفه

اي ، يونجه بخاطر ارزش غذايي بالا و عملكرد خوب آن از اهميت خاصي برخوردار است همچنين به علت

وجود باكتريهاي ريزوبيوم در ريشه هاي خود قادر به تثبيت ازت هوا بوده كه اين ازت براي كشت بعدي

قابل استفاده مي باشد. در صورت مراقبت از يونجه كشت شده ، مي توان حداقل تا 3 سال محصول

برداشت نمود. يونجه پس از طي نمودن عمر خود ، در حدود 5.6 الي 5.7 تن بقاياي گياهي و 195

كيلوگرم ازت در هر هكتار از خود بجاي مي گذارد كه در افزايش حاصلخيزي خاك نقش بسزايي دارد.

تركيب متوسط يونجه خشك در صورتي كه داراي 2.91 درصد ماده خشك باشد به شرح زير مي باشد :

پروتئين قابل جذب 7.8 – 2.10درصد ، ارزش هضمي 50 درصد ، انرژي خالص براي گاوهاي شيرده در هر

كيلوگرم 14.1 مگاكالري. يونجه تر داراي 9.25 درصد ماده خشك و 1.4 درصد پروتئين قابل جذب بوده و

ارزش هضمي آن 17 درصد مي باشد. ميزان انرژي خالص آن براي گاوهاي شيري نيز 36 مگا كالري در

كيلوگرم مي باشد. يونجه بهترين رشد و نمو را در مناطقي خواهد داشت كه هواي خشك آفتابي ، گرم و

آب نسبتا زيادي در دسترس داشته باشد.اين گياه در خاكهاي خنثي و يا كمي قليايي واكنش خوبي

نشان مي دهد. در مزارع يونجه احتياجي به استفاده از كودهاي ازته نبوده وليكن به مقدار كم (20

كيلوگرم در هكتار) در سال اول و آخر زراعت قابل توصيه است و اين گياه بيش از هر ماده غذايي ديگر به

فسفر نياز دارد كه در حدود 250 – 350 كيلوگرم در هر هكتار مي باشد آبياري يونجه معمولا از طريق

كرتي و يا نشتي صورت مي گيرد. اگر كشت خطي و با بذركار صورت گرفته باشد آبياري به شكل نشتي

صورت مي گيرد. در آبياري نشتي آب درون جويهاي كم عمق جريان پيدا مي كند كه فاصله اين جويها بين

50- 90 سانتيمتر است. فصل كاشت يونجه معمولا در بهار و پائيز مي باشد.در مناطق سردسيري بهتر

است از كشت پائيزه يونجه صرفنظر نمود. در زمينه مقدار بذر مصرفي در هرهكتار در صورتي كه كشت

با رديف كار انجام شود بازاي هر هكتار از 25 تا 30 كيلوگرم متغير است و در كشت با دست اين رقم تا 40

كيلوگرم در هكتار مي رسد...........

.............

 


مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 150

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

آذربایجان شرقی _ تبریز

راه های ارتباطی با مدیر وب سایت

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما