طرح توجيهی توليـد پـفـک نـمكی با ظرفيت ٤٠٠ تن در سال
فرمتpdf
19 صفحه
با توجه به افزايش جمعيت و روند رو به رشد استفاده كودكان از مواد غذايي كمكي از قبيل فراورده هاي
حجيم شده غلات مانند پفك نمكي و غيره بعلت قيمت نازل آن در مقايسه با قيمت نسبتا بالاي ساير
تنقلات و بازار فروش نسبتا بالاي محصول، احداث واحد توليد پفك نمكي با عنايت به داخلي بودن كليه
ماشين آلات خط توليد و عدم نياز ارزي ، علاوه بر اينكه خود كفايي كشور را تضمين ميكند زمينه مناسبي
را جهت كسب بازارهاي خارجي و صدور محصول به كشورهاي همسايه در راستاي صادرات غير نفتي
فراهم مينمايد. ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و
نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته
باشند . مراحل توليد پفك نمكي با ورود پودر ذرت از قبل آماده شده به ميكسر و رساندن رطوبت آن به
١٢ %آغاز ميشود. سپس پودر وارد اكسترودر شده و در آن به شكل لوله هايي توخالي در آمده و در
انتهاي سيلندر آن تيغه اي اين لوله ها را به ابعاد دلخواه قطع مي .كند در قسمت مخزن آماده سازي
لعاب يا دراژه روغن پودر پنير ، رنگ هاي مجاز خوراكي و نمك با درصدهاي لازم مخلوط شده و لعاب
حاصل وارد ٢ عدد تانك ذخيره لعاب مي .شود پفك هاي خارج شده از اكسترودر پس از خشك شدن اوليه
توسط دوش هايي به اين لعاب آغشته ميگردند و سپس مجددا به مدت پانزده دقيقه حرارت داده
ميشوند تا رطوبت نهايي به ٨ % برسد. نهايتا پفك توليدي توسط نوار نقاله به قسمت بسته بندي انتقال
يافته و در بسته هاي ٢٠ تا ٢٥ گرمي بسته بندي و كارتن گذاري شده و به انبار منتقل ميشوند
.............
مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
برچسب های مهم